About me

Olivia van Veen

Ik wilde altijd dit doen omdat ik werkelijk om het even wat over het onderwerp ken (ik heb nooit dekking voordien gedaan) niet en ik wil het een kans geven. Zo hoop ik dat ik kan houden doend het zolang het me zal duren (hopelijk). Als u om het even welke ideeën hebt of de vragen gelieve vrij te voelen om een commentaar hieronder te verlaten en ik zal mijn beste hen doen beantwoorden.

Ik denk mijn favoriete foto's door de zeer begaafde en zeer begaafde fotograaf John D. zijn (die door de naam John H.) gaat en het is zeer moeilijk voor me om te kiezen welke degenen I liefdebeste. Maar ik houd werkelijk van deze degenen, zodat moet ik groot dankzij geven John. Ik houd van te weten dat mijn blog mensen tot hem heeft geleid en dat ik wat goed voor hem kan doen door zijn werk te delen.

In sociale media, kunt u me vinden doend veel materiaal. Ik ben één van de stichters van de blog, help ik met sociale media en mijn zaken, ben ik CEO van het merk. Ik heb heel wat projecten in de loop van de jaren gehad en wij hebben de juiste dingen gedaan. Ik wil alle mensen danken die ons in mogelijk het maken van deze plaats hebben geholpen. Ik ben zeer dankbaar voor dit.

Wat is het geheim achter uw goed kijkt?

Ik heb een zeer goede persoonlijkheid en het toont op de dekking. U kunt dit in het feit dat zien ik probeer om elk project goed te maken kijken. Mijn favoriet deel is de kleur, maar het is ook de details. Ik ben vrij ernstig en ik houd van professioneel te zijn en boven en verder met projecten I te gaan het werk.

U werd zeer beroemd omdat u beroemdheden omvatte!

Ik had één van mijn beroemdste dekking voor New York Times, toen zij mijn kandidatuur voor President van de Verenigde Staten aankondigden.

Toen ik begon dacht deze Blog in 2008 I het iets het interesseren was, slechts nu is het, drie later jaar, dat ik besliste mijn website voor het publiek open te stellen. Daarom besliste ik de volgende dekking hier op te zetten.

Ik heb wat ervaring met foto's bewerken. Ik heb verscheidene video in de loop van de laatste jaren geschoten en ik probeer nu om die ervaring uit te breiden. Ik heb geen ervaring met fotografie maar ik ken een partij over het. Ik zou u willen helpen zo veel leren aangezien ik kan. Zo als u om het even welke vragen hebt gelieve te voelen vrij om me te vragen! Als u een fotograaf bent of videographer zou u een blik bij mijn plaats kunnen willen nemen. Als u van deze pagina toen houdt gelieve te tekenen aan mijn Facebook-Ventilatorpagina in Ik hoop u van mijn dekkingsfoto's houdt en dat ik hen zal blijven hier posten. En als u sommige ideeën hebt op hoe ik mijn beelden kon verbeteren te laten gelieve me het weten.