contacteer mij

Olivia van Veen

Contactformulier

Ik ben zeer vermoeid.

Dank u voor uw tijd en ik hoop u geniet van lezend mijn blog. Ik zal om aan al uw e-mail en commentaren proberen te antwoorden. Ik leef in Nederland, in Amsterdam. Deze blog is mijn huis vanaf huis, waar ik om over de kunst van dekking en dekking probeer te schrijven. De kunst van dekking kan terug naar mijn kinderjaren worden gevonden en het blijft me fascineren. Ik creeer constant dekkingskunst, en meer ik, meer is het veranderd. Telkens als ik een blogpost schrijf, begin ik om te denken aan iets dat ik reeds heb gedaan en een dekking voor willen tot stand brengen. Ik heb ook dekking voor verscheidene projecten gecreeerd (met inbegrip van een boek van dekkingsontwerpen), die u in mijn portefeuille kunt vinden. Ik houd van hiervan als mijn „persoonlijke projecten“ te denken. Als u meer over me wilt te weten komen, of meer dekking zien, mijn homepage controleren. De blog wordt momenteel bijgewerkt elke week en is ook beschikbaar voor het privé bekijken. U kunt me hier volgen.

U zult waarschijnlijk dezelfde reactie zoals me worden: „Dank u voor het vergen van tijd om onze blog " te lezen maar het schijnt dat ik nooit om het even welke reacties als dat ben geworden: „Ik ben zo droevig om te horen dat, maar ik niet het kan helpen. Ik heb geen idee te doen wat. Gelieve te aarzelen niet om om hulp op elk ogenblik te vragen. „Maar ik ben een mens en ik weet wat het als geïsoleerd moet voelen. In de afgelopen 2 jaar heb ik met bezorgdheid geleefd, maar nu heeft de spanning van deze baan het is tol genomen. Deze post is voor alle mensen die in deze situatie zijn geweest, zodat kunt u een echte oplossing vinden.

De Bezorgdheid dat u van mening was toen u besliste een stage (of misschien was het toen u inschreef) te doen. Ik moet zeggen dat ik een klein zenuwachtig beetje ben telkens als ik voor een gesprek ga zitten.

Onze openingstijden